Lidmaatschap

online trainingen en chat

Jij hebt autisme en/of ad(h)d

Als (jong)volwassene met autisme en/of ad(h)d wil je weleens weten hoe je moet omgaan met bepaalde situaties of problemen. Dan wil je geen lange teksten lezen, maar duidelijkheid.

Onze trainingen zijn er voor jou. Om jouw zelfstandigheid te versterken. En om ervoor te zorgen dat jij je kunt ontwikkelen op gebieden die voor jou belangrijk zijn.

Wil je bijvoorbeeld beter worden in het omgaan met stress? Wil je tips krijgen om gemakkelijker vrienden te maken? Of wil je je voorbereiden op je eerste kind? Als lid heb je altijd toegang tot alle trainingen. En er komen steeds weer nieuwe trainingen bij. Kies een training over een onderwerp waar jij je verder in wilt ontwikkelen en ga meteen aan de slag. En heb je vragen? Dan kun je die via de chat stellen aan andere deelnemers of aan de mensen van Autarkie. Zo weet je zeker dat je weer verder kunt.

Autarkie trainingen

Jij bent een betrokkene

Als je betrokken bent bij iemand met autisme en/of ad(h)d – dat kan zijn als naaste, begeleider, leerkracht, werkgever of op een andere manier – kun je de trainingen van Autarkie inzetten als ondersteuning. Bij opschaling of afschaling van ambulante begeleiding kunnen de trainingen als vervanging van begeleidingsmomenten worden ingezet. Zo kan de persoon steeds zelfstandiger worden.

Je kunt zelf ook lid worden. Je hebt dan toegang tot alle trainingen en kunt zien wat iemand leert. Daarnaast heb je toegang tot de chat waar je contact kunt leggen met andere betrokkenen. In de chat kun je ook vragen stellen aan de mensen van Autarkie.

Een lidmaatschap …

heeft een looptijd van 1 jaar. Als je lid bent:

  • kun je alle trainingen volgen;
  • kun je via de chat contact leggen met andere leden;
  • kun je via de chat vragen stellen aan de begeleiders van Autarkie.

Particulieren kunnen kiezen uit drie manieren van betalen:

  • per maand € 17,50
  • per kwartaal € 50,-
  • per jaar € 199,-

Overheidsinstanties en zakelijke klanten betalen altijd per jaar (€ 199,- excl. btw).

Aanvullende informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Meld je aan door op de knop ‘Ik wil me aanmelden’ te klikken en ons een e-mail te sturen.

Heb je al een account? Klik dan op ‘Inloggen’ om direct naar je trainingen te gaan.

Heb je een vraag?

Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen verzameld op deze pagina. Neem daar vooral even een kijkje.