Werkbaar Werk

benut iemands kwaliteiten

We begeleiden werknemers en werkgevers …

op het gebied hoe om te gaan met autisme en ad(h)d op de werkvloer en bij thuiswerk, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Zeker door de vergrijzing op de werkvloer en het tekort aan vakbekwame mensen is binding van talent een noodzaak voor elke onderneming.

Door de coronacrisis zijn de werkcondities veranderd. Dit biedt kansen. Het doel is samen te (her)ontdekken waar de kwaliteiten liggen, waardoor men meer (zelf)inzicht en (zelf)vertrouwen krijgt om gewoon te zijn wie je bent.

Autarkie heeft een unieke samenwerking opgezet …

met DM Back on Track en De Groeneweg autismecoaching, waarbij online trainingen inclusief chatfunctie gecombineerd worden met de fysieke begeleiding op de werkplek of in de thuissituatie (bij thuiswerk).

Onze aanpak, gericht op positieve ontwikkeling, biedt de ideale combinatie van zelfstandigheid en praktische ondersteuning voor zowel de werkgever als de werknemer op het gebied van autisme en ad(h)d op de werkvloer. Wij richten ons hierbij op het psychosociaal welbevinden, uw waarden en een effectieve sociale interactie en communicatie. Dit doen wij door concrete tips en handvatten te geven.

Klik hier om de flyer te downloaden
Klik hier om de flyer te downloaden

We werken samen met …

verschillende gemeenten, UWV en WSE via werkbaarheidscheques. Informeer naar onze interessante (financiële) voorwaarden!

Mail ons …

als je een vraag hebt of als je wilt dat we contact met je opnemen. Klik op de knop met het juiste onderwerp en stuur ons direct een e-mail.