Steun Ons

dan kunnen we nog veel meer betekenen

Vind jij ook …

dat iedereen het recht heeft op een zo zelfstandig mogelijk leven? Met onze trainingen ondersteunen wij mensen met autisme en ad(h)d op de momenten dat zíj het nodig hebben. Wil je ons hierbij steunen? Fantastisch! Hieronder lees je hoe je dat kunt doen.

Doneer

Om ons aanbod uit te kunnen blijven breiden, zijn we afhankelijk van contributies en donaties. We zijn blij met elk bedrag waarmee je ons kunt steunen!

Lees meer …


Bestel online en steun ons gratis

Jij koopt wat je al wilde kopen en steunt ons, anoniem en zonder dat het jou extra geld kost! Zo draag je ongemerkt bij aan ons doel.

Lees meer …


Word vrijwilliger

Samen staan we sterk … en daarom zijn wij ontzettend blij met onze fantastische vrijwilligers! Wil jij ons ook ondersteunen? Lees verder om te zien hoe je dat kunt doen.

Lees meer …

— Doneer —

Wil jij ons steunen met een donatie? Dankjewel!

Je doneert heel eenvoudig door een bedrag over te maken op:

  • bankrekeningnummer: BE86 7310 5020 5050
  • ten name van: Autarkie VZW
  • onder vermelding van: Gift

— Bestel online en steun ons gratis —

Met jouw online bestellingen kun je ons steunen, zonder een euro extra te betalen. Klinkt goed hè!

Je zou ons dan ook enorm helpen als je jouw favoriete webshops zoals Bol.com, Coolblue, Decathlon, Takeaway, Thuisbezorgd en vele andere bezoekt via Trooper (België) of SponsorKliks (Nederland). De webshop waar jij jouw bestelling plaatst, schenkt dan namelijk een klein deel van jouw aankoopbedrag aan ons. En dat gebruiken wij om ons aanbod uit te breiden.

Misschien goed om te weten: jij blijft anoniem. Trooper/SponsorKliks weet alleen bij welke webshop iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Autarkie is bedoeld. En dat weten ze, omdat je via de pagina die Autarkie bij hen heeft naar de webshop bent gegaan.

Trooper

In België is Trooper de website die je kunt gebruiken om ons te steunen. Ga naar onze pagina, klik op de webshop waar je iets wilt kopen en ga verder zoals je gewend bent.

Autarkie op Trooper

SponsorKliks

In Nederland is SponsorKliks de website die je kunt gebruiken om ons te steunen. Ga naar onze pagina, klik op de webshop waar je iets wilt kopen en ga verder zoals je gewend bent.

 

Autarkie op Trooper

— Word vrijwilliger —

Op dit moment draait Autarkie volledig op mensen die zich vrijwillig inzetten om ons doel te bereiken: het versterken van zelfstandigheid bij mensen met autisme en ad(h)d. De oprichters zijn hier een groot deel van de week mee bezig, maar dat verwachten ze natuurlijk verder van niemand ;-)! Als jij ons een paar uurtjes kunt ondersteunen, zijn wij echt al superblij!

Hieronder alvast een aantal functies die we heel graag ingevuld zouden zien. Kun jij iets anders voor ons betekenen? Mail ons alsjeblieft, we horen graag van je!


Meedenkers met autisme en/of ad(h)d

Onze trainingen zijn er onder andere voor jou. Daarom kunnen we jouw feedback goed gebruiken als we een nieuwe training schrijven.

Lijkt het je het leuk om te helpen met het ontwikkelen van de trainingen? Dan horen we graag van je! Mail ons als je ons wilt ondersteunen.

Benodigde tijd: 2-4 uur verspreid over een maand (per onderwerp) en volledig online.

Vergoeding: je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.


Deskundigen

We zijn altijd bezig met het bedenken en schrijven van nieuwe trainingen. Hiervoor hebben we interessante input en goede feedback nodig van mensen die weten waar ze het over hebben.

Weet jij veel over een onderwerp dat interessant is voor onze doelgroep? Dan horen we graag van je! Mail ons als je ons wilt ondersteunen.

Benodigde tijd: 2-4 uur verspreid over een maand (per onderwerp) en volledig online.

Vergoeding: je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Heb je een vraag?

Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen verzameld op deze pagina. Neem daar vooral even een kijkje.